2017-05-03 22:37:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma legyen gyakorlatias

Napi horoszkóp május 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold átlépett a Szűz jegyébe, és közelít a Mars kellemetlen fényszögéhez Most nagyon kellene figyelnie a pénzre, elnézhet egy kiadást, vagy elfelejtkezhet egy befizetni valóról. Egy mást típusú problémájára viszont megoldást találhat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kirobbanó formában van, olyannyira, hogy ha nem vezeti le fizikai aktivitásban a felesleges energiáit, nyugtalanná és ingerlékennyé válik. Legyen óvatos, mert az idegessége és kapkodása balesethez is vezethet!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma elbizonytalanodik a képességeit illetően, egy olyan kihívással találja ugyanis szemközt magát, amivel, úgy érzi, hogy nem tud megbirkózni. Ne szorongjon, inkább kérjen segítséget. Az is jó lehet, ha részfeladatokra bontja az egészet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fontos időszak veszi kezdetét. Ez a hosszútávra szóló döntések, elhatározások ideje. Szerencsére most a jobbik énje kerekedik felül, úrrá tud lenni a dühén és a haragján, és képes megfontoltan cselekedni. A karrierjében is előrelépésre számíthat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma legyen gyakorlatias! Olyan problémák adódhatnak ma, amelyekre lehetetlenség előre felkészülni, és praktikus hozzáállást igényel a megoldásuk. Az este új híreket hozhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az ön jegyében áll. Jó formában van, energikus és optimista. Ma remek meglátásai lehetnek, ezek valamilyen módon akár az életét is megváltoztathatják. Ha életmódváltást tervez, azt is ma kezdje el, most könnyebb lesz áttérnie az új szokásokra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A hangulata kitűnő, és jó érzékkel intézi az üzleti ügyeit. Ugyanakkor rosszul viseli, ha valaki korlátozni próbálja önt – az illető ráadásul közel áll önhöz, ezért mindkettejüket bántja, ha emiatt összevesznek. Jobb lenne, ha megpróbálná megérteni a másik szempontjait is, és aszerint cselekedne.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is. Álljon ki viszont az érzései mellett akkor is, ha mások megmosolyogják érte.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napot végre használja arra, amire már oly régen készült: keresse fel egy régen nem látott barátját. A múltban talán megbántotta önt valamivel, valószínűleg épp azzal, hogy nem törődött önnel. Ideje elásni a csatabárdot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy váratlan esemény borítja fel az életét, ami miatt kénytelen megváltoztatni a mára tervezett programját. Szerencsére inkább pozitív, mint negatív értelemben. Legyen ma nagyon rugalmas, élvezze a lehetőségeit!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai napon valahogy túlzásba viheti a kíváncsiskodást: ne üsse olyanba az orrát, ami nem tartozik közvetlenül önre! Így elkerülhet egy kalamajkát, és szép napja lehet!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma különösen változékony hangulatban lehet. Fejezze ki a bánatát, esetleg a dühét is, de ne maradjon benne! Ez a nap rengeteg jó dolgot is tartogat önnek, ha hajlandó észrevenni.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: